PODCAST PRODUCTIE STUDIO waarom beperken tot commercials van 30 seconden?

Welkom in

onze studio's

Studio 2 is speciaal gemaakt om jouw (branded) podcast op te nemen. Je kunt in onze creatieve broedplaats terecht voor het opnemen van je podcast maar we verzorgen ook complete producties. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid gerust contact met ons op.

#allaboutyourbrand

Onze pakketten

Pakket 1
'coaching'

We helpen je bij het voorbereiden van jouw podcast. We kijken met je mee en sturen je waar nodig een beetje bij. Denk aan het uitschrijven van een interview, het maken van je draaiboek of teksten en tips voor je presentaties... Samen maken we jouw podcast écht af!

Pakket 2
'recording'

Jij hebt zelf je podcast voorbereid en wilt hem opnemen in onze professionele studio... Dat kan! Boek onze studio een uurtje, twee uur of een halve dag. We nemen hem voor je op en sturen de gemonteerde versie naar je toe. Wij verzorgen de studio en koffie. Jij regelt de rest.

Pakket 3
'production light'

Je hebt in grote lijnen je plannen op papier en laat het fine-tunen aan ons over. Door onze jarenlange ervaring maken we van jouw idee échte audio content. We denken met je mee, sparren over de inhoud en vorm en maken uiteindelijk samen precies de podcast die je in je hoofd hebt.

Pakket 4
'total production'

Wij nemen alles van je over. Na een kop koffie en een goed gesprek gaan we je plannen uitwerken. We maken de draaiboeken, zorgen voor de juiste mensen, componeren een jouw eigen podcast tune/jingle en uploaden je podcast naar het platform van jouw keuze.

Wat kunnen we

Voor je doen

Address

Vrouwenweg 25 3864 DX Nijkerkerveen Holland

Contacts

Call or WhatsApp us:
+31 33 2089009